Voëlgesinne

Verkoop van eksotiese diere

Pin
Send
Share
Send
Send


In die herfs word die gunsteling lekkernye van die merel ryp - verskillende bessies. Benewens bessies, eet hierdie voëls ook sagte vrugte, erdwurms of verskillende grondinsekte. Op soek na kos vlieg misselroosters uit na oop ruimtes. Op die grond hou hierdie voël reguit as die sangvoël, hy beweeg met spronge, en terwyl hy na insekte soek, kantel hy sy kop eenkant, soos die merel en die robin dit doen.

In veral strawwe winters kom missels sproei dikwels in stadsparke voor, aangesien die lugtemperatuur hier hoër is as in oop ruimtes buite die stad. Hier is die sneeubedekking ook baie dunner, so dit is makliker vir die sproei om kos op die grond te vind. Hierdie lyster voed nes met landelike insekte en wurms.

WAAR DUIK

Aanvanklik was daar bosse in die ellende se lyster, maar mettertyd het baie woude van die aarde verdwyn, sodat die voël hom aangepas het by die nuwe omstandighede. Benewens naaldbosse, kan die swartvoël in boomstamme tussen lande gevind word, in tuine met ou bome, struike en parke. In die herfs, wanneer die gunsteling kos van die misdorsel verskyn - bessies, reis die voël dikwels lang afstande om aan bessies wat aan bome en bosse groei, te smul. Hierdie lyster gee veral voorkeur aan bessies van maretak, bergas, taxus en doringdoring. Maretak is 'n parasitiese plant wat aan bome groei. Sy sade gaan deur die spysverteringstelsel en die ingewande van die sproei, sonder om die vermoë om te ontkiem, te verloor, en word dan, bedek met 'n klewerige stof, saam met ontlasting van die voël se liggaam uitgeskei. Hierdeur hou die maretakpitte vas op die plek waar dit geval het, en begin hulle daar ontwikkel. Dus dra die maretak, net soos ander voëls, by tot die verspreiding van maretak.

REPRODUKSIE

Aan die einde van die winter breek lysters in verskillende pare op. Gepaarde voëls is op soek na nes vir hulself. Die wyfie lê eiers in die vroeë lente, in Maart of April, en in Mei vind die voëls maklik genoeg kos vir die kuikens: erdwurms, inseklarwes of slakke. Anders as die swartvoëls, begin die voëls hul kuikens met ruspes voed baie later. Die skielike terugkeer van die winter kan 'n rompslomp wees. Eerstens sal voëls nie wurms uit die bevrore grond kan kry nie. Tweedens dwing die koue weer die wyfie om die eiers of kuikens voortdurend warm te hou. Die nes word gewoonlik deur die wyfie gebou. In die proses om aan die nes te "werk", gebruik die wyfie grashalms, takkies, mos en slik. Die finale gebou het 'n bakvorm. Die wyfie bedek die nesbak met dun grashalms.

Die neste van die swartvoëls is taamlik groot, maar slordig. Voëls plaas hulle hoog in bome, gewoonlik naby die stam of op vertakkende takke. Aangesien die nes deur blare beskerm word, word dit dikwels deur roofvoëls soos kake of eksters vernietig. Misselroosters maak een keer per seisoen nes en lê 3-5 eiers.

SING

Dikwels kan 'n mens die gesing van die merel al in Februarie hoor, wanneer die eerste warm dae aanbreek. Hy sing en sit hoog in die kroon van 'n boom. Die gesang bestaan ​​uit kort trille, afgewissel met lang pouses. Die lied van die merel lyk vaagweg soos die sing van die merel, maar dit is meer melankolies. Die vlieglyster gee tydens die vlug 'n gonsende "crrr" uit, wat lyk soos die geluid wat 'n kam maak as jy 'n chip daaroor sleep. 'N Benoude kreet word oorgedra as' hrrr. 'Of googly' KHI. KHI '.

DROZDO-OPMERKINGS


Makrielroes is makliker waarneembaar in openings, klein weivelde en bosveld. In die herfs vlieg hierdie voëls dikwels na parke en pluk ryp bessies uit bosse of bome. Die verekleed van die merel is grys, met donker kolle op die pens. Hy hou reguit as 'n sangvoël. In vlug is wit punte van die stert en wit oksels sigbaar. Die misselrooster is groter as die liedroes. Dit word beskou as die grootste van alle merels.

INTERESSANTE FEITE, INLIGTING.

  • Tydens reën en wind maak die misselroes spesiale geluide. Hierdie gedrag het hom in sommige gebiede die bynaam "windhaan" besorg.
  • Gedurende die paringseisoen is die misdors baie aggressief, en verdedig sy nes desperaat. Die miser se sproei dryf katte en ander roofdiere met vrymoedigheid uit die nes, dit kan selfs 'n persoon aanval.
  • In baie lande vestig die misselrooster deesdae toenemend in stadsparke.
  • Die familie van swartvoëls bevat baie ander voëlvlerkies, byvoorbeeld nagtegale, rooibokke, robins, kliproosters, koringare en kruidagtige voëls. Die soort ware lysters in Europa word voorgestel deur sestien soorte voëls.
  • In Skotland word die ondeunde sproei "Skittery feltie" genoem, dit wil sê die onversorgde sproei. Die voël het hierdie naam gekry vir 'n slordige nes. Daar word ook onrein mense genoem.
  • Mispers wat in die kouer noordelike streke van Groot-Brittanje woon, vlieg meer gereeld na Frankryk en Spanje as hul familielede uit die warmer suidelike streke.

VERGELYKING VAN DROZDA-DERYABA EN ENKELE DROZDA

Voorkoms: in vergelyking met die sproei is die sproei groter en in die winter het dit 'n meer grys verekleed.

Kolle: die kolle op die buik en die nek van die sproei is donkerder as op die swartvoël.

Vlerke: die vleuel van die missellyster is groter as dié van die sangroes, die onderkant van die vleuel is wit, terwyl dié van die sangroes geelagtig is.


- Habitat van die Missel Thrush

WAAR DUIK

Die ondeunde sproei kom regdeur Europa voor, behalwe Ysland, die grootste deel van Noorweë en die noordelikste eilande van Skotland. Drozd-onheil woon ook in die noordweste van Afrika en in die ooste in Siberië.

BESKERMING EN BEWARING

Die swartvoël hou in die woude, en die oppervlakte van die bos neem elke jaar af, sodat die voëls na klein bosse, parke en tuine beweeg.

Voëlstemme in die natuur 2-1 Die lied van voëls. Video (00:12:45)

Die aantekeninge wat as basis vir hierdie reeks gedien het, is deur B. Veprintsev in April en Mei 1960 in die Zvenigorod Biologiese Stasie van die Universiteit van Moskou, in die Prioksko-Terrasny Natuurreservaat (Moskou-streek) en in die Zavidovsky-jagplaas in die Kalinin gemaak. Streek.

Songbird (Turdus philomelos)
Blackbird (Turdus merula)
Missel Thrush (Turdus viscivorus)
Witbruin spruw (Turdus iliacus)
Robin (Erithacus rubecula)
Bospyp (Anthus trivialis)
Tuinrooistart (Phoenicurus phoenicurus)
Grootmes (Parus major) en moeraskikker (Pelophylax ridibundus)

Deryaba. Brateevo. Maryino. Video (00:01:14)

Vissers sê dat hulle in die vroeë somer van 2010 'n sproei soortgelyk aan 'n hert gesien het in die diepte van die Brateeevskaya-vloedvlakte, nader aan die woongebied Zyablikovsky. Naaldbome het blykbaar daar oorleef.

Advertensies.

Die paddavissies van die aga-padda het vir 1000 roebels uitgekom, en die Colorado-paddas vir 3500 roebels.

Die babas van die koninklike springspinnekoppe is gebore. Prys RUB 500

Verkoop van pygmy marmosets. Die prys vir mans is 35 000 roebels.

Ons is op soek na 'n vennoot (regie-direkteur) om die rigting van liefdadigheid op ons webwerf te ontwikkel.

Ons samel aansoeke in vir groter koninginne vir groothandelaars vir April.

As u 'n mierboerdery op ons webwerf koop, sal almal miere geskenk kry.

Pin
Send
Share
Send
Send