Voëlgesinne

Bont kraai-fluitspeler - endemies aan Australië

Pin
Send
Share
Send
Send


Die bont fluitiste kraai (Latin Strepera graculina) is 'n Australiese sangvoël uit die familie van fluitvoëls.

'N Bont fluitiste-kraai, 50 cm lank.' N Oorwegend swart voël met 'n wit sekel op sy vlerke en 'n wit basis en die punt van die stert. Die oë is geel. Haar oproep is hard.

Die voël woon in ligte woude, struike, landerye en stedelike buitewyke in die ooste van Australië. In die noorde van die verspreidingsgebied is dit 'n sittende voël, in die suide migreer dit van hoogliggende streke na laaglande en terug.

Buite die nesperiode leef die voël in groot troppe. Dit voed op aas, klein gewerwelde diere, voëls, insekte en bessies. Die voël steek sy prooi op dorings of bêre dit in skeure en vurke.

'N Komvormige nes is in die verdeling van die takke gerangskik. Die wyfie broei tussen Julie en Januarie ongeveer 3 weke lank drie eiers. Op die ouderdom van 3 weke word jong voëls onafhanklik.

Boehme R.L., Flint V.E. 'n Vyf-taal woordeboek van diere name. Voëls. Latyn, Russies, Engels, Duits, Frans. / onder die hoofredaksie van Acad. V.E.Sokolova. - M.: Rus. lang., "RUSSO", 1994. - P. 464. - 2030 eksemplare. - ISBN 5-200-00643-0

Artikelbron:

Gebruikers het ook gesoek na:

bont fluitspeler kraai, endemies aan Australië. bont kraai-fluitspeler,

Pino is 'n aanlyn logiese spel gebaseer op taktiek en strategie. Dit is 'n remix van skaak, damme en hoeke. Die spel ontwikkel verbeelding, konsentrasie van aandag, leer u om toegewese take op te los, u aksies te beplan en logies te dink. Dit maak nie saak hoeveel skyfies u het nie, die belangrikste is hoe dit geplaas word!

Motley Crow Flutist

Inleiding
1 Beskrywing
2 Verspreiding
3 Gedrag
4 Voortplanting
Lys van verwysings

Die bont fluitiste kraai (Latin Strepera graculina) is 'n Australiese sangvoël uit die familie van fluitvoëls.

'N Bont fluitiste-kraai, 50 cm lank.' N Oorwegend swart voël met 'n wit sekel op sy vlerke en 'n wit basis en die punt van die stert. Die oë is geel. Haar oproep is hard.

2. Verspreiding

Die voël woon in ligte woude, struike, landerye en stedelike buitewyke in die ooste van Australië. In die noorde van die verspreidingsgebied is dit 'n sittende voël, in die suide migreer dit van hoogliggende streke na laaglande en terug.

3. Gedrag

Buite die nesperiode leef die voël in groot troppe. Dit voed op aas, klein gewerwelde diere, voëls, insekte en bessies. Die voël steek sy prooi op dorings of bêre dit in skeure en vurke.

4. Voortplanting

'N Komvormige nes is in die verdeling van die takke gerangskik. Die wyfie broei tussen Julie en Januarie ongeveer 3 weke lank drie eiers. Op die ouderdom van 3 weke word jong voëls onafhanklik.

Lys van verwysings:

Boehme R.L., Flint V.E. 'n Vyf-taal woordeboek van diere name. Voëls. Latyn, Russies, Engels, Duits, Frans. / onder die hoofredaksie van Acad. V.E.Sokolova. - M.: Rus. lang., "RUSSO", 1994. - P. 464. - 2030 eksemplare. - ISBN 5-200-00643-0

Pin
Send
Share
Send
Send